Je kunt alles leren wanneer jij dat zelf wil

Mijn doel

Het is mijn doel om iedereen die dat wil kennis te laten maken met alle mogelijkheden van zijn of haar eigen brein. 

Ik reik hierbij kennis aan die er voor zorgt dat de oplossing voor je probleem vanuit jezelf naar boven komt, het geen er voor zorgt dat je je eigen doel nastreeft.

‘Als je eenmaal iets hebt geleerd kun je het nooit meer ontleren, alleen maar niet of wel doen’.

Mijn visie

Mijn visie op het leven is dat mensen dingen doen met goede intenties voor zichzelf en wij zelf de kracht hebben om er mee om te gaan. ‘Het gaat niet om wat er gebeurd maar hoe je er mee omgaat’. Als je eenmaal begrijpt dat we zelf de ‘vertaling’ doen in ons brein waardoor we emoties ervaren kun je deze ook stoppen en iets anders denken. Dat dit nog niet zo makkelijk is weet iedereen, wat iedereen ook moet weten is dat het aanpassen van je processen tijd kost en wel degelijk helpt om je brein een ander verhaal te laten denken. “Ons brein ziet geen verschil tussen realiteit en fictie, laten we onszelf dan in ieder geval een goed verhaal vertellen’.

Mijn waarden

Mijn hoogste waarde is vrijheid, dit is terug te zien in professionele carrière. Ik ben altijd zelfstandig geweest en heb zelf kunnen bepalen wat ik wilde doen. 

Eerlijkheid is een waarde die ik heel belangrijk vind, ik kan er slecht tegen als mensen a zeggen en b doen. Mijn motto hierbij is zeg wat je vind. ‘jij gaat over jou eigen mening, ik over het aangeven van mijn grens’.

 

 

 

Ik bied geen hulp maar zelfkennis aan

Je hebt één iemand nodig om echt te kunnen veranderen en dat ben jijzelf!

Iedere langdurige verandering begint vanuit de wens om iets te verbeteren, van hieruit kun je bedenken wat je wel wilt in plaats van hetgeen je doet. Als je dat duidelijk hebt voor jezelf maak je een stappenplan dat zo gedetailleerd is dat elke kleine stap zo simpel is dat je het alleen maar hoeft te doen. 

Laten we meer doen. 

Stel je vragen

Per mail aan martijn@thebraincoach.nl en kom een stap dichter bij je doel.